mandag 3. januar 2011

"Si Ifra": Bitches in da back.


Vi snart ferdige med "Si ifra" videoen til Dizzet. Mens vi venter på audiomaster er det tid for en liten recap. Utgangspunktet vårt var: Hiphop-video = tynn is. Hiphop-video = bitches, bacardi og anamorfisk lensflare. Videoer med sideforhold 3:1 som Ben Hur.

Vi bestemte oss for at konseptet tvert imot skulle være en lo-fi video der vi fulgte Dizzet og gjengen en fiktiv kveld, fortalt baklengs, med opptak fordelt over tilsammen 3 dager. Dokustyle foto, tilgjengelig lys og alt for å få til mest mulig skyting, minst mulig annet. I bunn og grunn gjorde vi det det ser ut som; hengte etter gutta med kamera og prøvd å få fine ting festet på film.


Vi opplevde: Ikke akkurat bitches in da back and bitches in da front. Bare en morsom gjeng kamerater som henger ut, forteller vitser og drikker øl. Og by the way; ideén om å få fem hiphop-gutter til å campe på Oslo Fjordcamping i ett telt, for så å stå opp 4:00 for å filme soloppgang, resulterte faktisk i like god stemning som kommer fram på bildene.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar